Koira-aiheiset slottipelit

Koira-aiheiset slottipelit listattu

Totesimme hilpeä hauskaa rentouttava koira-aiheiset slottipelit, jotka ovat koiria kuin heidän tähteä. Lue lisää Dog slot peleistä!

Kolikkopelejä erilaisilla teemoilla löytyy loputtomasti, eikä koirien ystäviä ole unohdettu. Ykkösluokan karvaturreja on tarjolla esimerkiksi pelissä nimeltä Top Dogs. Lukuisat rakastetut koirarodut tähdittävät tätä sarjakuvatyyliin tehtyä peliä, jonka viidellä kiekolla vilistää jos jonkinlaista hännänheiluttajaa. Top Dogsissa pääsee ihastelemaan eri koirarotuja paitsi peruspelissä mutta myös esimerkiksi Doggy Photo Shoot -bonuspelissä. Silinterihattuinen koira on wild, luuta kantava pikkukoira scatter ja bonussymboleina toimivat rusettipäinen cockerspanieli ja pöyheä puudeli.

Top Dogs on pakattu täyteen bonuspelejä ja muita erikoisominaisuuksia. Ilmaiset kierrokset käynnistyvät, kun vähintään neljä kahta corgia esittävää symbolia pyörähtää keloille. Doggy Photo Shoot -bonuspeli tarvitsee puudeleita aktivoituakseen. Loyalty Bone -bonuskierroksella valittavana on 15 tassunkuvaa. Jos valinta osuu koiraan, saa 200 bonuspistettä. Luun kuva tuo 2500 bonuspistettä, mutta tassun alta paljastuva kissa lopettaa leikin lyhyeen. Best Dog in The Show on uhkapeliominaisuus, jossa voit veikata koiranäyttelyn voittajaa. Jännitettävää siis riittää!

Diamond Dogs

Jos koirat ovat miesten parhaita ystäviä, ovat timantit naisten. Diamond Dogs yhdistää nämä kaksi asiaa yhteen ja samaan peliin! Glamouria ja huumoria ei puutu, kun tämän NetEntin valmistaman pelin tähdet päästetään irti. Suurimpia voittoja saa erikoisvarustellun koirankopin, VIP-palopostin, herkkuja pursuavan ruokakupin ja herkullisen luun näköisten symbolien avulla. Viisi erilaista kimaltavaa nimilätkää tuovat pienimmät voitot. Hurja bulldog on wild ja aurinkolaseihin sonnustautunut chihuahua scatter.Koira-aiheiset slottipelit

Scatter pistää lisävipinää peliin, sillä sen avulla käynnistyvät ilmaiskierrokset. Kolmella scatterilla saa 10 ilmaiskierrosta, neljällä 20 ja viidellä peräti 30. Kaikki näiden kierrosten voitot kerrotaan kolmella. Diamond Dogs hemmottelee myös paparazzien tähdittämällä bonuspelillä. Tällöin pääsee napsimaan kuvia punaista mattoa tassuttelevista karvaturreista ja katsomaan, paljonko otetuista kuvista maksetaan. Peli jatkuu niin kauan, kunnes edustavan valokuvan sijaan kamera sylkäisee ulos sumean kuvan, joka on koristettu mutaisella tassunjäljellä.

Pelaa tätä Slot klo Mango Casino!

Dog Father

Kukapa ei tuntisi Kummisetää? Elokuvasta tuttu ikoninen Marlon Brandoa esittävä kuva on ollut selvästi inspiraationa Dog Father -kolikkopelin teemalle. Da Boss -niminen, sikaria polttava koira on wild, joka korvaa muut merkit. Vaikka Da Boss selvästi nauttii kylpytakkeineen ja kirjoineen hieman paremmasta elämästä, hyppii keloilla silti silloin tällöin myös kirppuja. Onneksi kultaiset kirput ovat vain tervetulleita vieraita, sillä kolmella Itchy da Flea -scatterilla saa pyöräytettyä ilmaiskierrokset käyntiin.

Ilmaisten kierrosten lisäksi Dog Fatherissa on toinen erikoistoiminto. Pelin hurjat koirat merkkaavat ahkerasti reviiriään, joten ylimääräisiä voittoja pääsee napsimaan tähän toimintoon pohjautuen. Vähintään kolme tulipunaista palopostisymbolia tietää sitä, että bonuspeli alkaa. Bonuspelissä valitaan kolmestatoista palopostista yhtä monta, kuin punaisia paloposteja on keloille saanut – kolme, neljä tai viisi kappaletta. Jokainen valinta paljastaa rahasumman, jonka saa palkinnoksi. Mikä parasta, bonuspeli voi käynnistyä myös ilmaisten kierrosten aikana!

Dog Pound Dollars

Rival Gamingin valmistama Dog Pound Dollars -peli on täynnä toinen toistaan suloisempia koiria, niiden leluja ja kaikkea muuta hauskaa. Pelissä on viisi kelaa ja kolme riviä. Viidestätoista voittolinjasta voi valita mieluisensa määrän kullekin kierrokselle. Voittavat yhdistelmät luetaan tuttuun tapaan vasemmalta oikealle, ja jo kolmella samanlaisella symbolilla saa napattua voittoja kotiin. Pelissä on mukana myös haavin kanssa koiria jahtaava rankkuri, johon kukaan koiria rakastava ei halua törmätä.

Pelin symboleina toimivat kuusi erilaista koiraa, tennispallo, rankkuri, luut ja koiranruokapurkit. Arvokkain symboleista on pinkki puudeli, jolla on kruunu päässä. Viisi puudelia voittolinjalla lihottaa voittopottia summalla, joka on 750 kertaa asetettu panos. Pelin wild on ärjyn oloinen, vihreälle taustalle asetettu bulldog. Scatterina toimii pikkuruinen chihuahua. Pienestä koostaan huolimatta nämä koirat saavat mahtavia asioita aikaan: kolme, neljä tai viisi scatteria käynnistävät ilmaiskierrokset, joiden aikana voittokerroin on kolme.

Hound Hotel

Koiramaista menoa tarjoava Hound Hotel paljastaa jo nimellään, että kyseessä on hotelliteemainen koiraslotti. Symbolit koostuvat hotellin asukkaina olevista koirista, kuten silinterihattuisesta huskysta, pelikorttisymboleista A, K, Q ja J sekä kahdesta erikoissymbolista. Pelin logo on wild, joka esiintyy peruspelissä pinottuna. Peruspelissä on myös mahdollista saada kolme wildia keloille. Tämä dashing wilds -niminen toiminto käynnistyy sattumanvaraisesti, mutta ehtona on, että edellinen pyöräytys ei ole tuottanut voittoa.

Hound Hotelin bonusominaisuudet

Myös tässä pelissä chihuahua toimii scatterina. Chihuahua on palvelija, joka vähintään kolmin kappalein keloille ilmaantuessaan käynnistää ilmaiskierrokset. Ilmaiskierroksilla käytössä oleva erikois-wild, kierrosten lukumäärä ja voittokerroin ratkaistaan hauskassa valintapelissä. Koira nousee hissillä kolme kerrosväliä, ja jokaisessa kerroksessa valitaan yksi käytävällä olevista huoneista. Oven takaa paljastuu, saako ilmaiskierroksille esimerkiksi wildeja täynnä olevia keloja tai laajentuvia wildeja. Valintojen jälkeen ilmaiskierrokset käynnistyvät. Koirafaneille on valmistettu täten lukuisia hauskoja ja palkitsevia pelejä. Mitä näistä kokeilisit ensimmäisenä?

Lue lisää koiralle opetettavat peruskäskyt.